aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η άφιξη και το… αστείο στην περίπτωση του Καστσίνι

ΑΠΟΕΛ: Η άφιξη και το… αστείο στην περίπτωση του Καστσίνι

Στην Κύπρο θα ταξιδέψει εντός της βδομάδας ο Αργεντινός, Μπαουτίστα Καστσίνι για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ. Η συμφωνία μεταξύ των γαλαζοκιτρίνων και της Εστουδιάντες για την παραχώρηση του 21χρονου ανασταλτικού μέσου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο είναι οριστική, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας eldia.com, η οποία και αποκάλυψε το deal.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις καλές εμφανίσεις του Καστσίνι τον Αύγουστο του 2016 όταν έπεισε πως σύντομα θα γίνει βασικό μέλος της πρώτης ομάδας και παράλληλα βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής U20 της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

Στη συνέχεια έχασε τη θέση του στην Εστουδιάντες, εξαιτίας της παρουσίας του Λούκας Μπερναντίνι. Ο Καστσίνι αξιολόγησε διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, εντούτοις αποφάσισε να παραμείνει στην Εστουδιάντες. Το γεγονός ότι δεν ήταν ούτε φέτος στις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας τον ώθησε να σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Στέλνει στον ΑΠΟΕΛ τον Καστσίνι! (vid)

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ του κίνησε το ενδιαφέρον και έτσι αποφασίστηκε από κοινού με την Εστουδιάντες να παραχωρηθεί δανεικός. Το… αστείο με την περίπτωση του Καστσίνι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, είναι ότι ο 21χρονος μέσος ήταν ο μοναδικός αναπληρωματικός μέσος για το παιχνίδι με την Γκρέμιο που θα διεξαχθεί ξημερώματα Τετάρτης (ώρα Κύπρου) για το Κόπα Λιπερταδόρες, καθώς δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ