aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: H μετεγγραφική προτεραιότητα, o Ταάμαρι και οι «πινελιές»

ΑΠΟΕΛ: H μετεγγραφική προτεραιότητα, o Ταάμαρι και οι «πινελιές»

Η απόκτηση ακραίου επιθετικού για τη δεξιά πλευρά είναι η μετεγγραφική προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ. Οι προσπάθειες για απόκτηση του Γεωργιανού, Λεβάν Σενγκέλια δεν καρποφόρησε, παρά το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ως σύμμαχους τους συμπατριώτες του Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Νταουσβίλι οι οποίοι επιχείρησαν να τον πείσουν.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από την Λέουβεν και έγινε συμπαίκτης του Μούσα Ταάμαρι. Βέβαια, το ερώτημα είναι κατά πόσο ο Ιορδανός θα παραμείνει στο ρόστερ της βελγικής ομάδας, από την στιγμή που και οι δύο αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιορδανός «ψάχθηκε» για να πάει ως δανεικός σε άλλη ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Η Λέουβεν μόλις πρόσφατα πλήρωσε τη δόση των 550.000 ευρώ και εξόφλησε τον ΑΠΟΕΛ για την αγορά του 24χρονου ακραίου επιθετικού. Το κατά πόσο θα αναθερμανθεί η πιθανότητα επιστροφής του Τάαμαρι στον «Αρχάγγελο» θα το μάθουμε σύντομα, αφού η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λιγότερες από 20 ημέρες.

Πάντως, στον ΑΠΟΕΛ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουν εντοπίσει αξιόλογες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών με ποδοσφαιριστές ικανούς να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ομάδας και καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να βάλουν και αυτό το κομμάτι στο παζλ του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Απ’ εκεί και πέρα θα απομένουν κάποιες μετεγγραφικές πινελιές με την απόκτηση (τουλάχιστον) ενός μπακ να είναι στο τραπέζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ