aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: H εξήγηση για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: H εξήγηση για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι

Εξήγηση στις απορίες του κόσμου σχετικά με τη μη συμμετοχή του Μούσα Αλ Τάαμαρι στην αρχική σύνδεση του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ντουντελάνζ (3-4), έδωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95, ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ουσιαστικά είπε πως ο προπονητής έκρινε να μην αγωνιστεί λόγω καταπόνησης και επειδή στο προηγούμενο παιχνίδι κινήθηκε στη μετριότητα και άφησε να νοηθεί ότι, ούτε αν δεν ήταν τέτοια η εξέλιξη του ματς θα έπαιζε ως αλλαγή έστω.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του

«Χτες ρωτήθηκε ο προπονητής γιατί δεν ξεκίνησε τον Μούσα. Ο Τάαμαρι στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν κακός. Δεν είχε φρεσκάδα και γι’ αυτό υπήρξε μια διαχείριση έτσι ώστε να μην καταπονηθεί και να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε άλλους παίκτες. Δυστυχώς οι εξελίξεις στον αγώνα έφεραν τον Μούσα χτες να αγωνιστεί ως αλλαγή. Οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε διαχείριση με τον Τάαμαρι», είπε και κατέληξε:

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε για Τάαμαρι ο Ντολ: «Δείξτε σεβασμό, μην αρχίσετε να μου λέτε…»

«Είναι λίγο άδικο να λέμε αυτά που λέμε μετά, ενώ κάποιοι πρέπει να παίρνουν τις αποφάσεις από πριν. Το αν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο είναι υποκειμενικό. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή την στιγμή δεν έχουν καμιά σημασία, ούτε θα μπούμε στην λογική τις επιρρίψεις ευθυνών. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, δεν μπορούμε να μένουμε στάσιμοι ειδικά στις ήττες, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ