aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «H dream team ξανά μαζί!» (pic)

ΑΠΟΕΛ: «H dream team ξανά μαζί!» (pic)

Συνάντηση κορυφής που ξυπνάει ωραίες αναμνήσεις στους φίλους του ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα που οδήγησε τους γαλαζοκίτρινους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ συναντήθηκε απόψε για να αποχαιρετήσει τον Γκουστάβο Μαντούκα που φεύγει από την Κύπρο.

Στο εστιατόρειο «Road Grill» βρέθηκαν οι Μαντούκα, Πουρσαϊτίδης, Χαραλαμπίδης, Τρισκόφσκι, Σατσιάς, Ιωάννου (Γιάννος), Γιοβάνοβιτς, Κυριακίδης και Πολυδώρου.

Ο Χαραλαμπίδης ανάρτησε την πιο κάτω φωτογραφία και έγραψε: «H dream team μαζεύτηκε απόψε για να αποχαιρετήσει έναν ιδιαίτερο φίλο. Καλή τύχη Γκουστάβο Μαντούκα και ευχαριστώ για όλες τις αναμνήσεις που είχαμε μαζί».

Από την πλευρά του ο Μαντούκα έγραψε: «Είναι τόσο καλό να είμαι με τα παιδιά ξανά. Κάποιοι λείπουν από τη φωτογραφία, αλλά είναι παρόντες στις καρδίες μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που ήσασταν μέρος της ζωής μου. Μαζί ζήσαμε τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές στη ζωή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ