aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: H μπάλα στους κοντούς

ΑΠΟΕΛ: H μπάλα στους κοντούς

Από την πρώτη φορά που συνυπήρξαν φάνηκε πόσο ταιριαστοί είναι και ότι είχαν πολλά να δώσουν στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν στη ρεβάνς με την Τζουργκάρντεν, όταν οι Κίνγκσλεϊ Σαρφό και Λούκας Βιγιαφάνιες αγωνίστηκαν μαζί για πρώτη φορά.

Παρά τον αποκλεισμό από τους Σουηδούς, αφού το 0-3 του πρώτου ματς αποδείχτηκε βουνό, ο Γκανέζος και ο Αργεντινός έδειξαν τα πρώτα δείγματα γραφής για τη συνεργασία τους στη συνέχεια.

Αργότερα φάνηκε πως η ιδανική τριάδα της μεσαίας γραμμής, βάσει του φετινού ρόστερ, ήταν ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ σε ρόλο κόφτη να κάνει κυρίως τη βρώμικη δουλειά και το δίδυμο των κοντών να οργανώνει και να δημιουργεί.

Την περασμένη Τετάρτη, αν και ήρθε άλλος ένας αποκλεισμός, από την Ομόνοια αυτή τη φορά, η καλή συνεργασία των δύο φάνηκε ξανά. Ο Σαρφό αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, και μαζί με τον Βιγιαφάνιες άλλαξαν την εικόνα του ΑΠΟΕΛ προς το καλύτερο.

Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι καλό έκαναν οι γαλαζοκίτρινοι το έπραξαν στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα τις ευκαιρίες των Μακέντα, Κβιλιτάια και Σαρφό.

Πλέον, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει τη δυνατότητα να χωρέσει ξανά στην ίδια ενδεκάδα τους δύο ποδοσφαιριστές. Με την ελπίδα πως θα συμβάλουν ώστε να παρουσιαστεί πιο ήρεμη και πιο δημιουργική η ομάδα της Λευκωσίας, στη δύσκολη προσπάθειά της για επιστροφή στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ