aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: H αποστολή πρόκρισης στο Καζακστάν

ΑΠΟΕΛ: H αποστολή πρόκρισης στο Καζακστάν

Στην Αστάνα θα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης η αποστολή του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι επέλεξαν να ταξιδέψουν μία μέρα ενωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως στις εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να έχουν χρόνο οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν από το μακρινό και κουραστικό ταξίδι και να εγκλιματιστούν όσο το δυνατό καλύτερα στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στο Καζακστάν. Η διαφορά της θερμοκρασίας σε σχέση με την Κύπρο είναι αρκετά μεγάλη, αφού στην πρωτεύουσα της χώρας κυμαίνεται από τους 9ο έως 18ο.

Την αποστολή του ΑΠΟΕΛ αποτελούν 22 ποδοσφαιριστές, με τον Αλωνεύτη να είναι ο μοναδικός, από αυτούς που δηλώθηκαν στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού. Οι γαλαζοκίτρινοι θα προπονηθούν δύο φορές στην Αστάνα, με την τελική πρόβα να γίνεται την Τετάρτη στην «Αστάνα Αρένα». Την προσπάθεια των πρωταθλητών θα υποστηρίξουν από κοντά περίπου 30-40 οπαδοί οι οποίοι ταξίδεψαν στο Καζακστάν.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπαλταζάρ για να ταξιδέψει απόψε στο Καζακστάν, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές: Waterman (GK), Romo (GK), Paraskevas (GK), Milanov, Nsue, Vouros, Alexandrou, Caju, Ioannou, Merkis, Carlão, Morais, Souza, Artymatas, Gkentsoglou, Efrem, Tamari, Sallai, Zahid, De Vincenti, Dellatorre, Reza.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ