aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: H αναγνώριση και το μεγάλο ερωτηματικό

ΑΠΟΕΛ: H αναγνώριση και το μεγάλο ερωτηματικό

Στον ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζουν πως για να κοντράρουν την Τζουργκάρντεν και να φύγουν από την… καυτή «Tele2 Arena» με σκορ που θα τους επιτρέπει να διεκδικήσουν στον επαναληπτικό του ΓΣΠ την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ θα πρέπει να έχουν καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον αγώνα στο Καζακστάν.

Οι γαλαζοκίτρινοι ταξίδεψαν στη Σουηδία μία ημέρα ενωρίτερα απ’ ότι συνηθίζουν για δύο λόγους. Πρώτον, για να εγκλιματιστούν με τις καιρικές συνθήκες στη σκανδιναβική χώρα, αφού επικρατούν πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με την Κύπρο και δεύτερον για να προπονηθούν μια φορά παραπάνω σε πλαστικό τάπητα, όπου θα γίνει η αναμέτρηση της Τετάρτης (17/8).

Το μεγάλο ερωτηματικό σε ότι αφορά το πλάνο του ΑΠΟΕΛ, αφορά τον αντικαταστάτη του Σαρφό στη μεσαία γραμμή. Κοσταντίνοφ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνιες και Ντάλσιο διεκδικούν τις τρεις θέσεις, χωρίς να αποκλείεται έκπληξη με τον Σατσιά. Για τα «φτερά» της επίθεσης οι Εντονγκαλά και Μαρκίνιος έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ ο Μάριος Ηλία θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπλουμ να παρουσιάζεται ως εναλλακτική, απόντων των Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα.

Η τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Μπέλετς, δεν αλλάζει. Από δεξιά προς αριστερά θα παραταχθούν οι Τσεπάκ, Καρώ, Κρέσπο και Φεράρι με ζητούμενο το πέμπτο συνεχόμενο μηδέν παθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ