aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γυρίζει η μπίλια για τον επόμενο, άρχισε η ονοματολογία

ΑΠΟΕΛ: Γυρίζει η μπίλια για τον επόμενο, άρχισε η ονοματολογία

Η εποχή Σωφρόνη Αυγουστή στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε άδοξα. Ο Κύπριος τεχνικός αποχωρεί χωρίς να καταφέρει να οδηγήσει τους γαλαζοκίτρινους σε κάποιο τίτλο ή πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Ναι μεν κατάφερε πέρσι να… γυρίσει τον διακόπτη και να βάλει σε πρωταγωνιστική πορεία τον ΑΠΟΕΛ, όμως κρίθηκε πως επιβάλλεται να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ πιστεύουν στην ποιότητα και τη δυναμική του ρόστερ και αφού αξιολόγησαν τα δεδομένα έκριναν πως θα ωφελήσει την ομάδα η αλλαγή στον πάγκο. Πλέον, η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων είναι στην αναζήτηση προπονητή και ήδη άρχισε η ονοματολογία.

Ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν με επιτυχία στον Ατρόμητο, εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο. Στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Λιθουανού, Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος ήταν προπονητής του Πιέρου Σωτηρίου στη Λουντογκόρετς. Προφανώς και στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν και άλλα ονόματα προπονητών, η οποία ενδέχεται να ανανεωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ