aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γύρισε ξανά τον «άνεμο» υπέρ του

ΑΠΟΕΛ: Γύρισε ξανά τον «άνεμο» υπέρ του

Ο ΑΠΟΕΛ είχε δημιουργήσει ένα απίστευτο αήττητο σερί εις βάρος της μεγαλύτερης αντιπάλου του, Ομόνοιας, που σταμάτησε στα 29 μεταξύ τους παιχνίδια (27 πρωτάθλημα, δύο κύπελλο). Όταν όμως ηττήθηκε δύο φορές από αυτήν τη σεζόν 2020-21, πολλοί άρχισαν να πιστεύουν πως η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί ανάποδα.

Εντούτοις, οι γαλαζοκίτρινοι γύρισαν και πάλι μαζί τους τον «άνεμο», πετυχαίνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες εις βάρος των πρασίνων.

Αρχίζοντας από τη ρεβάνς κυπέλλου εκείνης της σεζόν, όταν επικράτησαν 1-0, ενώ την περίοδο 2021-22 νίκησαν και στα δύο «αιώνια» ντέρμπι. Και μάλιστα φιλοδωρώντας με οκτώ γκολ τους «τριφυλλοφόρους», αφού επικράτησαν με το ίδιο σκορ σε α’ και β’ γύρο (4-2).

Στην σημερινή «μητέρα των μαχών» του κυπριακού ποδοσφαίρου θα προσπαθήσει να επικρατήσει για τέταρτη διαδοχική φορά της συμπολίτισσάς του, συνεχίζοντας την υπέρ του ροή στα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Κάτι ασφαλώς που πέραν του γοήτρου, θα αποφέρει βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ