aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γράφουν για… τζάμπα μετεγγραφή του Ρέζα οι Ολλανδοί

ΑΠΟΕΛ: Γράφουν για… τζάμπα μετεγγραφή του Ρέζα οι Ολλανδοί

Ως ελεύθερο απέκτησε τον Ρέζα Γκουτσάνεζαντ ο ΑΠΟΕΛ. Το συμβόλαιο του Ιρανού επιθετικού με την Χέρενφεϊν έληξε στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και οι γαλαζοκίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 31χρονο φορ χωρίς να χρειαστεί να δώσουν οικονομικά ανταλλάγματα στην ολλανδική ομάδα.

Τα δημοσιεύματα στην Ολλανδία τονίζουν ότι η Χέρενφεϊν δεν κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ώστε να αποκομίσει κέρδος από ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή, τον οποίο χάνει χωρίς χρήματα.

Ο Ρέζα αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ολλανδίας τη σεζόν 2016/17 σκοράροντας 19 γκολ σε 30 συμμετοχές (όλες ως βασικός). Πέρυσι σημείωσε οκτώ τέρματα σε 33 εμφανίσεις (τις 28 στην ενδεκάδα), και το πέρασμα του από την Ολλανδία κρίνεται ως απόλυτα πετυχημένο.

Ο Γκουτσάνεζαντ ήρθε αργά το απόγευμα της Κυριακής (22/7) στην Κύπρο και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους. Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα για μία αλλαγή στον κατάλογο της ΟΥΕΦΑ 24 ώρες πριν τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Υπογράφει αύριο ο Ποτέ»!

Επομένως, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει το δικαίωμα, αν το επιθυμεί, να δηλώσει τον Ιρανό επιθετικό για τα παιχνίδια με την Φλόρα Ταλίν, ενόψει των αγώνων με τους Εσθονούς για τον β΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ δίνει τη λύση στο επίθετο «σιδηρόδρομος» (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ