aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γκολάρα ο Βιντιγκάλ, «αποκαλυπτήρια» για Χάνι και Σιέλη  

ΑΠΟΕΛ: Γκολάρα ο Βιντιγκάλ, «αποκαλυπτήρια» για Χάνι και Σιέλη  

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Ο ΑΠΟΕΛ σε διάστημα οκτώ λεπτών (66’-74’) μετέτρεψε το 0-0 σε 0-3 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα σ’ ένα παιχνίδι που ήταν απόλυτα ισορροπημένο μέχρι την στιγμή που ο Γιώργος Μερκής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα του Κίσσα στο 66’. Στο 70’ ο Μάτιτς με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπρά αργότερα σημειώθηκε το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης με… δράστη τον Βιντιγκάλ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Μερκής το έκανε ξανά και ο Μάτιτς… θυμήθηκε το Μπακού

Ο Πορτογάλος που αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ στο 3-5-2 του Ντολ διένυσε αρκετή απόσταση με την μπάλα στα πόδια και με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στα δίκτυα της Νέας Σαλαμίνας για το 3-0.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πήγε στον Γιοβάνοβιτς ο Πετρίδης

Στο 79’ ο Τόμας Ντολ έριξε στο παιχνίδι τον Ομάρ Χάνι. Ο Ιορδανός αντικατέστησε τον Χαλένιους και έπαιξε δίπλα στον Πάβλοβιτς στην επίθεση στο ντεμπούτο του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Πρώτη εμφάνιση και για τον Χρίστο Σιέλη, ο οποίος πήρε τη θέση του Βούρου στο 84΄.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ