aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Γκάζια» του Πετρίδη και πληρωμές

ΑΠΟΕΛ: «Γκάζια» του Πετρίδη και πληρωμές

Δεν είναι μόνο δύσκολο, μα και κρίσιμο για τον ΑΠΟΕΛ το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC. Μετά τις ισοπαλίες απέναντι σε ΑΕΚ, Ανόρθωση και ενδιάμεσα την ήττα από τον Απόλλωνα, δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο τελευταίο ματς της τρέχουσας σεζόν. Μόνο έτσι, εξάλλου, θα σφραγιστεί το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη σημαντικότητα του επικείμενου 90λέπτου εννοείται ότι την ξέρουν άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, όμως ο Πρόδρομος Πετρίδης θέλησε να το κάνει γνωστό σ’ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας παραλλήλως το σύνθημα της νίκης.

Δεν θέλησε να μείνει στα τελευταία 270 αγωνιστικά λεπτά, τονίζοντας ότι η ουσία είναι να κλείσει η φετινή σεζόν με ιδανικό τρόπο. Δεν έκανε κριτική προς τους παίκτες, σημειώνοντας ότι αυτό που μετρά είναι το τι θα συμβεί στο «Στέλιος Κυριακίδης», υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να δείξουν πως μπορούν να είναι οι δευτεραθλητές, επιστρέφοντας από την Πάφο με το εισιτήριο για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που έχει τεράστια σημασία για το πρεστίζ του συλλόγου, την προοπτική των ίδιων και πρωτίστως, θα πάρει «ανάσες» το ταμείο.

Μάλιστα, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, καταβλήθηκε μέρος των δεδουλευμένων τους και δόθηκε η υπόσχεση ότι τον επόμενο μήνα θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό και άλλο ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ