aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γκανέζικο αποκλειστικό ρεπορτάζ για Νάνα Οπόκου Αμπόμα!

ΑΠΟΕΛ: Γκανέζικο αποκλειστικό ρεπορτάζ για Νάνα Οπόκου Αμπόμα!

Για αμυντικούς «μιλούν» οι πληροφορίες ότι καίγεται ο ΑΠΟΕΛ ενόψει χειμερινής περιόδου μετεγγραφών, ωστόσο η γκανέζικη ιστοσελίδα sportsworldghana.com φέρνει στο προσκήνιο αποκλειστικό δημοσίευμα για επιθετικό.

Όπως αναφέρεται, οι γαλαζοκίτρινοι επέδειξαν ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ Νάνα Οπόκου Αμπόμα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στην Αντβέρπ. Μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως σέντερ φορ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο κυπριακός γίγαντας ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει την υπογραφή του διεθνούς Γκανέζου Νάνα Οπόκου Αμπόμα στην επικείμενη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 25χρονος Αμπόμα έχει μια πολύ δύσκολη περίοδο ως δανεικός στη Αντβέρπ από την Φορτούνα Ντίσελντορφ της Μπουντεσλίγκα 2, καθώς δεν έχει ακόμη εμφανιστεί σε κάποιο παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν.

Το Sportsworldghana.com κατανοεί ότι η συμφωνία δανεισμού του θα τερματιστεί πρόωρα και θα επιστρέψει τη γερμανική ομάδα τον Ιανουάριο του 2022. Μετά θα μπορεί να πογράψει συμβόλαιο δανεισμού με τον ΑΠΟΕΛ, που έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για αυτόν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του, που ο Άμπομα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, καθώς ήταν ο μεταγραφικός στόχος του πριν από λίγες σεζόν, προτού μετακομίσει στο Ντίσελντορφ από το Γουάσλαντ Μπέβερεν.

Εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν επίσης αιγυπτιακές ομάδες που παρακολουθούν την κατάστασή του και θα μπορούσαν να τον προσελκύσουν».

Capture
Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ