aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γήπεδο όπως της Φερεντσβάρος

ΑΠΟΕΛ: Γήπεδο όπως της Φερεντσβάρος

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι ο μεγάλος στόχος είναι το ιδιόκτητο γήπεδο. Μάλιστα, όπως δήλωσε, την περασμένη Πέμπτη αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στην Ουγγαρία και είδε το γήπεδο της Φερεντσβάρος, το «Groupama Arena», ενώ έγινε παρουσίαση ανέγερσης γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει όνομα το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος»

Ο Πρόδρομος Πετρίδη είπε μεταξύ άλλων: «Τώρα θα κοιτάξουμε με πραγματική θέληση και τον επόμενο μεγάλο στόχο υποδομής που είναι το ιδιόκτητο γήπεδο. Ακολουθούμε σε αυτό τον τομέα μια προσεκτική πολιτική αφού το θέμα υλοποίησης ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι τεράστιο και πολύπλοκο. Από την περασμένη Γενική Συνέλευση πριν από ένα χρόνο όταν σας είχα ενημερώσει για κάποιες συναντήσεις που είχαν γίνει με συμπράξεις εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα, έχουν συμβεί αρκετά.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Πετρίδη για οικονομικό, αγωνιστικό, γηπεδικό κ.α

Τέτοιας μορφής συναντήσεις είχαν συνέχεια στον τελευταίο χρόνο και θέλω να σας ενημερώσω από αυτό εδώ το βήμα ότι την περασμένη Πέμπτη αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε μετά από πρόσκληση σε γήπεδο στην Ουγγαρία, για να της γίνει παρουσίαση σε ότι αφορά στο κτίσιμο, τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης σταδίου. Στάδιο που σε μέγεθος και λειτουργικότητα συνάδει με τις ανάγκες της ομάδας μας.

Διαβάστε επίσης: Τόσα είναι τα κέρδη του ΑΠΟΕΛ για την χρονιά 2017

Παράλληλα έγιναν αρκετές ενέργειες σε ότι αφορά και σε ενδεχόμενες τοποθεσίες που θα μπορούσε να κτιστεί το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Παραμένει βεβαίως αρκετός δρόμος να διανυθεί και στόχος της διοίκησης δεν είναι να συντηρεί απλά σε θεωρητικό επίπεδο το συγκεκριμένο πλάνο. Για αυτό και δεν θα επεκταθώ περισσότερο καταλήγοντας στο ότι, η δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου, δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Το αντιμετωπίζουμε με πλήρη σοβαρότητα έτσι ώστε σε καμία περίπτωση η εταιρεία να αντιμετωπίσει πρόβλημα βιωσιμότητας»

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Άλλα μας έδειξε ο Μπέιν»

Image result for Groupama Arena»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ