aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γιούχα που στέλνει πολλά μηνύματα

ΑΠΟΕΛ: Γιούχα που στέλνει πολλά μηνύματα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν σε έναν αγώνα, όπως τον προχθεσινό, κερδίζεις εν τέλει με 2-0, έχοντας τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και αντί για χειροκρότημα, λαμβάνεις αρνητικά μηνύματα από τον κόσμο στην κερκίδα, τότε αυτομάτως αντικατοπτρίζονται πολλά. Ξέχωρα από το γεγονός πως ούτε 4.000 ΑΠΟΕΛίστες δεν βρέθηκαν στο ΓΣΠ, αρκετοί γιουχάισαν ποδοσφαιριστές και προπονητή, κάτι που στέλνει μηνύματα.

Εδώ και ένα μήνα η ομάδα της Λευκωσίας δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που ασφαλώς προβληματίζει. «Υπήρχε και αρκετή μουρμούρα από τον κόσμο αφού δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε», παραδέχθηκε ο Πραξιτέλης Βούρος μετά το τέλος του αγώνα. «Σίγουρα κάθε παίκτης όταν παίζει 2-3 ματς την εβδομάδα έχει και το επόμενο παιχνίδι στο μυαλό του, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Χαμόγελα για τρεις λόγους στην πρωινή προπόνηση

Στον ΑΠΟΕΛ γύρισαν ήδη σελίδα και προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καραμπάχ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δύο παιχνίδια με τους Αζέρους είναι καθοριστικής σημασίας για την μετέπειτα πορείας της ομάδας στη διοργάνωση, αφού οι ήττες με Ντούντελανζ και Σεβίλλη έχουν απομακρύνει τον στόχο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Ο αυστηρός Πετρίδης και οι αγκαλιές του Ντολ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ