aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γιώτης καλεί Γιάκολις και το δίλημμα του Κροάτη εξτρέμ

ΑΠΟΕΛ: Γιώτης καλεί Γιάκολις και το δίλημμα του Κροάτη εξτρέμ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ώρα που ο Αντόνιο Γιάκολις θα βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του πλησιάζει και ο Κροάτης εξτρέμ σύμφωνα με πληροφορίες μας, ψήνεται ήδη για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα. Πριν από λίγο καιρό, υπενθυμίζουμε ότι απέρριψε κάποιες προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ (κάποιες ανέβηκαν, κάποιες αγωνίζονταν ήδη στην Α’ Εθνική), ενώ κάποιες άλλες όταν έμαθαν πως αξιώνει αρκετά χρήματα, έκαναν κιόλας πίσω μένοντας απλώς στο διερευνητικό ενδιαφέρον.

Επίσης, είχε απορρίψει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην ΑΕΛ, ενώ για τον Απόλλωνα που επίσης γράφτηκε ότι πιθανόν να συνεργαστούν ξανά, στάθηκε εμπόδιο ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και ο Νίκος Κίρζης (πρόεδρος των κυανόλευκων) ήταν εξ αρχής αρνητικός.

Νεότερες λοιπόν πληροφορίες βάσιμες, αναφέρουν πως ο 28χρονος άσος αξιολογεί δελεαστική πρόταση από την Ξάνθη και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, προσεγγίστηκε από τον Γιώτη Παναγιώτου (πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας).

Ποιος είναι ο Παναγιώτου; Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος σήμερα εμπλέκεται στις νέες διοικητικές αλλαγές στην ΠΑΕ της ακριτικής ομάδας και έχει διευθυντικό ρόλο, καθώς είναι μάνατζερ και διευθύνων σύμβουλος της MGC Soccer Central, εταιρεία που υπάγεται ως ίδρυμα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεργάζεται επίσης με αρκετούς ποδοσφαιριστές και διέμενε για χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάκολις αξιολογεί το ενδιαφέρον και από ομάδα της Σούπερ Λιγκας, η οποία ωστόσο προσφέρει λιγότερα χρήματα και ο Κροάτης βρίσκεται ανάμεσα σε δίλημμα. Να επιλέξει να αγωνίζεται στο ψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι ας παίρνει λιγότερα, ή να πάει σε μία ομάδα της Β’ Εθνικής, η οποία ωστόσο έχει υψηλές προσδοκίες και του προσφέρει καλύτερες απολαβές από κάθε άλλο σύλλογο, κτίζεται κάτι καλό σε αυτήν και τέθηκε ως στόχος η επιστροφή στα σουπερλιγκάτα «σαλόνια»;

Έχουμε 29 Σεπτεμβρίου και όλα είναι πιθανά, μιας και στις 5 Οκτωβρίου εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος στην Ελλάδα και στις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να αποφασίσει ο παίκτης και να κλείσει άλλη μία εκκρεμότητα για τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ