aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γιατί ο Τομανέ έχει να αγωνιστεί από τον Μάιο

ΑΠΟΕΛ: Γιατί ο Τομανέ έχει να αγωνιστεί από τον Μάιο

Ο νούμερο ένα μετεγγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με την κορυφή της επίθεσης, Τομανέ, έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο, ενώ την περασμένη σεζόν είχε πετύχει 10 γκολ για τη Σαμσουνσπόρ.

Ψάχνοντας ανακαλύψαμε και τον λόγο. Ο Πορτογάλος επιθετικός θα αποχωρούσε από την τουρκική ομάδα λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Τελικά όμως παρέμεινε στις τάξεις της, αλλά δεν είχε εγγραφεί και κατά συνέπεια δεν είχε δικαίωμα να αγωνίζεται.

Χθεσινό τουρκικό ρεπορτάζ πάντως αναφέρεται στον ίδιο και κάνει λόγο για εγγραφή του για τη συνέχεια της σεζόν. Μάλιστα τον παρουσιάζει ανυπόμονο να αγωνιστεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, τραβάει τα βλέμματα όλων με την εργατική του εμφάνιση και τη φιλοδοξία του. «Ο Πορτογάλος επιθετικός, τον οποίο το τεχνικό τιμ ακολουθεί βήμα-βήμα, σχεδιάζεται να έχει μεγάλη συμβολή στη Σαμσουνσπόρ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Πλέον, όμως, ο Τομανέ βρίσκεται σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ και είναι πιθανόν να χαλάσουν τα σχέδια των Τούρκων, που ποντάρουν σ’ αυτόν για τη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ