aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γιατί δεν θα ανοιχθεί από νωρίς…

ΑΠΟΕΛ: Γιατί δεν θα ανοιχθεί από νωρίς…

Ο ΑΠΟΕΛ δεν αναμένεται πως θα ανοιχθεί από τα πρώτα λεπτά στον επαναληπτικό με την Καραμπάχ στο Μπακού (13/8), γιατί η αντίπαλός του διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά εάν τους δώσεις ελεύθερο χώρο. Κάτι που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Οι πρωταθλητές μας σκοπεύουν να περιορίσουν τον αντίπαλο και με γρήγορες επιθέσεις να κάνουν τη ζημιά. Επίσης, θα στηριχθούν και στις στατικές φάσεις, προσπαθώντας να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, όπως έγινε και στο ματς του ΓΣΠ (εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά). Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ξέρουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν και τι πρέπει να κάνουν ώστε να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα τους Αζέρους.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να πετύχει δύο γκολ στο Αζερμπαϊτζάν, κάτι που δεικνύει τον βαθμό δυσκολίας. Το έπραξε όμως στο παρελθόν σε εκτός έδρας ευρωπαϊκές αποστολές. Καλείται, λοιπόν, να το κάνει άλλη μια φορά, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν παθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ