aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για το αλάνθαστο σερί και την κορυφή

ΑΠΟΕΛ: Για το αλάνθαστο σερί και την κορυφή

Συνέχεια στην αξιοσημείωτη αντεπίθεση που εξαπέλυσε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο, θέλει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ στο αποψινό ματς με αντίπαλο την Πάφος FC.

Η πρόκληση είναι ομολογουμένως τεράστια για τους γαλαζοκίτρινους, αφού έχουν την ευκαιρία να υποσκελίσουν βαθμολογικά την αντίπαλο και να αναρριχηθούν για πρώτη φορά μετά από 43 ολόκληρους μήνες στην κορυφή! Άλλο να σε κυνηγούν και άλλο να κυνηγάς, έτσι δεν είναι;

Ο Σέρβος προπονητής έδωσε έμφαση στην πνευματική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, δίνοντας παραλλήλως τις κατευθυντήριες γραμμές ώστε να «πατήσουν» την Πάφος FC εκεί που πονά, κάνοντας σκόνη και θρύψαλα το αήττητό της. Κάτι που θα έχει επιπλέον σημασία.

Με υπομονή, επιμονή, προσήλωση και συγκέντρωση στον στόχο, οι πρωτευουσιάνοι στοχεύουν στο όγδοο συναπτό τρίποντο, πιστοποιώντας με τον πιο ισχυρό τρόπο πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι δομημένοι σε ποδοσφαιρικές αρχές, παιχνίδι με παιχνίδι εξελίσσονται και στο μυαλό έχει μπει για τα καλά το μικρόβιο του πρωταθλητισμού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ