aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ για Ομόνοια: «Γιατί δεν ενοχλήθηκε όταν ορίστηκε σε δύο άλλα ματς»

ΑΠΟΕΛ για Ομόνοια: «Γιατί δεν ενοχλήθηκε όταν ορίστηκε σε δύο άλλα ματς»

Νέα απάντηση στην ανακοίνωση της Ομόνοιας, έδωσε ο ΑΠΟΕΛ μέσω δηλώσεων (Super Sport FM 104.0) του εκπροσώπου Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριου Πετεβίνου. Υπενθυμίζουμε πως σε σχετικές τοποθετήσεις από πλευράς πρασίνων εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για τον ορισμό του Γιώργου Νικολάου στο Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ. Έπειτα, το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ήταν σε έντονο ύφος προς το αντίστοιχο του «τριφυλλιού», το οποίο όμως απάντησε εκ νέου.

Το σχετικό απόσπασμα από τις σημερινές τοποθετήσεις: «Χθες ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μετά από δηλώσεις παραγόντων της Ομόνοιας, στο πλαίσιο άσχετης εκδήλωσης. Πως να μην ενοχληθούμε όταν βάζουν πίεση σε ένα διαιτητή που θα σφυρίξει δικό μας παιχνίδι. Διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ομόνοιας, νομίζω πως αν της απευθύνουμε το ερώτημα για το γιατί δεν ενοχλήθηκε ο Απόλλωνας, η Ανόρθωσης κτλπ, θα γίνει κατανοητό. Η Ομόνοια γιατί δεν ενοχλήθηκε όταν ο Νικολάου ορίστηκε σε φιλικό; Έτυχε να μιλήσουν δημόσια στο τρίτο παιχνίδι το οποίο τυγχάνει να είναι δικό μας. Είναι προφανές, ότι είναι στοχευμένο αυτό που συμβαίνει. Γενικότερα βλέπουμε την επικοινωνιακή πολιτική της Ομόνοιας φέτος, είναι κάπως διαφορετική. Ίσως η ανακοίνωσης της να συνοψίζεται στην παράγραφο, “ούτε μας απασχολεί”, που αυτό δείχνει ότι είναι εμφανές και δεν ισχύει ότι δεν την απασχολεί».

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Κι άλλες τιμωρίες παικτών πέραν του Τάαμαρι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ