aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για να τριτώσει το καλό με Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Για να τριτώσει το καλό με Μιλόγεβιτς

Για τον ΑΠΟΕΛ, το πρωτάθλημα επαναρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι οι τέταρτη διακοπή του πρωταθλήματος και τελευταία. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να κάνουν ό,τι και τις προηγούμενες δύο, μα όχι ό,τι έπραξαν την πρώτη.

Στις 2 του περασμένου Σεπτεμβρίου, μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων προς τα τέλη Σεπτεμβρίου οι γαλαζοκίτρινοι έφεραν 0-0 με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Αποτέλεσμα που αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» για τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο τους.

Η δεύτερη φορά, όμως, έφερε το πελώριο 4-0 εις βάρος της «αιώνιας» αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, στις 3 Νοεμβρίου. Προηγήθηκε πάλι διακοπή για Εθνικές υποχρεώσεις.

Τέλος, η τρίτη φορά αποτελούσε την επιστροφή μετά από Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχαν επικρατήσει με το στενό 1-0 του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος προπονητής ελπίζει πως το καλό θα τριτώσει στο «ΑΕΚ Αρένα». Ενδεχόμενο που θα φέρει την ομάδα του στο συν εφτά από τους Λαρνακείς και θα αποτελέσει σημαντικό βήμα προς την επιστροφή τις στις κατακτήσεις τίτλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ