aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για να μη γίνει μπούμερανγκ

ΑΠΟΕΛ: Για να μη γίνει μπούμερανγκ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για τον ΑΠΟΕΛ έχει ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία να διατηρήσει ή και να μεγαλώσει τη διαφορά του +4 που τον χωρίζει από τις ομάδες που τον ακολουθούν, μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διαδικασία των πλέι οφ που ακολουθεί και φυσικά τη διαφορά ασφαλείας που θα θέλει να δημιουργήσει. Το πρόγραμμα που ακολουθεί (Αλκή, Πάφος FC, εντός, Παραλίμνι εκτός) φαινομενικά είναι βατό, αν παρασυρθούν όμως, τότε θα γίνει μπούμερανγκ.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η κεφαλιά «δυναμίτης» του Κατσαντώνη και το ντεμπούτο Μπέζιακ

Αρχής λοιπόν γενομένης με τον αγώνα της Δευτέρας, ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει αφενός να επεκτείνει το σερί στις νίκες (εννέα, οκτώ στο πρωτάθλημα, μια στο κύπελλο) και αφετέρου να κρατήσει τις αποστάσεις ασφαλείας από τους διώκτες του, τουλάχιστον. Για τον Πάολο Τραμετσάνι τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο ευχάριστα, καθώς σήμερα επιστρέφει ο Αλ Τάαμαρι, ο Μπέζιακ μπήκε για τα καλά στην ομάδα, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο Τόμας Ντε Βινσέντι να ξεπεράσει το πρόβλημα τραμαυτισμού που τον ταλαιπώρησε. Περισσότερες επιλογές, λιγότερα προβλήματα και φυσικά μοναδικός στόχος η νίκη.

Διαβάστε επίσης: Καμόρα: «Τους έδειξα την επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ, έχασα €7000 τον μήνα»

Η ομάδα της Ορόκλινης μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι, όπως έχει αποδείξει στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να είναι το φαβορί, αλλά, ως είθισται, αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ