aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Για ν’ ανάψουν τα «special»

AΠΟΕΛ: Για ν’ ανάψουν τα «special»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μοιάζει να ‘ναι γραμμένο στο πεπρωμένο του. Να δίνει τα μεγάλα ραντεβού ως προς το μέλλον του στο Τσίρειο. Έτσι και σήμερα ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη Λεμεσό, για μια ακόμα «μεγάλη παρτίδα» στις τέσσερις το απόγευμα με την ΑΕΛ!

Σημειολογική εν πολλοίς η εισαγωγή, πέρα για πέρα όμως αληθινή. Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα με την ομάδα έκπληξη (ναι, γιατί όχι…) του πρωταθλήματος ακόμη κι αν δεκτούμε αυτό που η πλειοψηφία λέει, ότι δηλαδή, δεν θα κρίνει οτιδήποτε, θα διαμορφώσει εντούτοις ένα νέο στάτους. Τόσο για τους μεν, όσο και για τους δε. Στην προκειμένη περίπτωση για τον ΑΠΟΕΛ το να φύγει με το διπλό από τη Λεμεσό (εκτός από όγδοη στη σειρά νίκη) θα ισοδυναμεί με άναμμα των «special», όπως γινόταν τότε που παίζαμε στο παλιό το φλιππεράκι!

Περισσότερα μην ζητάτε. Αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ο Τραμετσάνι, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές. Ο Ιταλός, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς πια, έκανε την ολική ανατροπή στα αποδυτήρια, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι και έβαλε τους γαλαζοκίτρινους στις ράγες για το έβδομο συνεχόμενο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως μπορεί να πάψει να δίνει «απαντήσεις» και εξετάσεις και οι λόγοι είναι προφανείς. Το ίδιο ισχύει και για το σημερινό ματς. Μην ξεχνάτε πως, όπως λέει και η λαϊκή μας ρήση, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τα πλέι οφ που ακολουθούν και τα μεγάλα ζόρια που θα τα συνοδεύουν.

Όσο για την ενδεκάδα, με το που έπεσε ο διακόπτης σε ό,τι αφορά την ενημέρωση από τις προπονήσεις και την κατάσταση των τραυματιών, δεν μπορούμε να πούμε και να κάνουμε πολλά. Ο Τραμετσάνι… ξέρει όπως λέμε κι εμείς από τη μεριά μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να κάνουμε μια πρόβλεψη και τίποτα παραπάνω. Τα υπόλοιπα επί σκηνής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ