aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για ένα ακόμα βήμα προς το τρόπαιο

ΑΠΟΕΛ: Για ένα ακόμα βήμα προς το τρόπαιο

Την ευκαιρία να ξεφύγει 9 βαθμούς για πρώτη φορά από την ομάδα που τον ακολουθεί κατά πόδας από την 20ή αγωνιστική και να κάνει αυτομάτως άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει ο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Σα Πίντο, πάει με κεκτημένη ταχύτητα στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη, στοχεύοντας σε ένα και μόνο αποτέλεσμα. Αυτό που θα εξαργυρωθεί με τους τρεις βαθμούς, θέτοντας από την 3η αγωνιστική των πλέι οφ τις στέρεες βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή της πυραμίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά το 2029.

Θεωρητικά, και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, καθώς θα διατηρηθούν μπροστά από τον Αρη (+6), ωστόσο δεν είναι κάτι που σκέφτονται ή στοχεύουν. Δηλώνουν ότι θα μπουν αποφασιστικά για να πετύχουν την παρθενική νίκη στο Στάδιο «Αλφαμέγα» και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις να στρωθούν στη δουλειά για την αμέσως επόμενη αποστολή απέναντι στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ