aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ για διαρκείας: «Προσωρινή αναστολή λειτουργίας, έρευνα για διαρροή προσωπικών δεδομένων»

ΑΠΟΕΛ για διαρκείας: «Προσωρινή αναστολή λειτουργίας, έρευνα για διαρροή προσωπικών δεδομένων»

Για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο σύστημα προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας ενημέρωσε ο ΑΠΟΕΛ, η οποία οφείλεται σε έρευνα που διεξάγεται σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρει ότι ενδεχομένως να προκύπτει διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρεται, καμία ένδειξη δεν αποδεικνεύει κάτι τέτοιο.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι οποιαδήποτε προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο σύστημα προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας, οφείλεται σε έρευνα που διεξάγεται σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρει ότι ενδεχομένως να προκύπτει διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Άμεση έρευνα έχει διεξαχθεί και από την επίτροπο προσωπικών δεδομένων.

Μέχρι στιγμής καμία ένδειξη δεν αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Ξεκαθαρίζουμε ότι από πλευράς της Hellenic Technical Enterprises, της εταιρείας που συνεργαζόμαστε πέραν των 8 ετών για τη διάθεση εισιτηρίων για ποδοσφαιρικούς αγώνες, υπάρχει διαβεβαίωση ότι οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι ψευδείς και ανυπόστατες. Γι’ αυτό και όπως μας έχει ενημερώσει, θα προχωρήσει σε αγωγές κατά του καταγγέλλοντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ