aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για δες καιρό που διάλεξε

ΑΠΟΕΛ: Για δες καιρό που διάλεξε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Μάριους Λουντεμό δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, σύμφωνα με τις πρωινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου. Ο τραυματισμός του στο ματς με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, ήρθε σε διάστημα που άρχισε να διαψεύδει τις αρνητικές εντυπώσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν (κυρίως) στις πρώτες εμφανίσεις του.

Ο Νορβηγός «κόφτης» καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα και ειδικά επί των ημερών του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αποτελεί θετική παρουσία για τους γαλαζοκίτρινους. Γι’ αυτό και ο παροπλισμός του θεωρείται πλήγμα στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, που είναι κρίσιμο για τη μάχη της εξάδας. Ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο βασικός ανασταλτικός μέσος, σε διάστημα που η αμυντική λειτουργία παρουσιάζει πρόβλημα.

Το ερώτημα που θα απαντηθεί περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του ματς της Κυριακής, είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ή τέλος πάντων, ποια θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής. Σίγουρος θεωρείται μόνο ο επιτελικός Γκάγιας Ζαχίντ, ενώ από εκεί και πέρα οι άλλες δύο θέσεις διεκδικούνται από τρεις ποδοσφαιριστές: τους Ανουάρ Τουχαμί, Τομάς ντε Βινσέντι και Γιάννη Σατσιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ