aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για ακόμα μια φορά δεν είχε… ιδέα

ΑΠΟΕΛ: Για ακόμα μια φορά δεν είχε… ιδέα

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το γνωστό πρόσωπό του στα πλείστα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό που δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το πολύ έως την ισοπαλία. Κάπως έτσι, ήρθε το 0-0 με την Καρμιώτισσα και οι χαμένοι βαθμοί στο ΓΣΠ έγιναν εννιά! Και είμαστε μόλις στην έκτη αγωνιστική.

Ακόμα μία φορά απέναντι σε οργανωμένη ομάδα, που είχε μεν το μυαλό στο μηδέν παθητικό, δεν ταμπουρώθηκε δε, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έβρισκαν τις λύσεις. Διάθεση υπήρχε, εντούτοις, η ομάδα της Λευκωσίας δεν είχε ιδέα για το πώς να φτάσει με οργανωμένη επίθεση στη δημιουργία ευκαιριών.

Αντιθέτως, ό,τι καλό μπορούσε να περιμένει κανείς ήταν από ατομικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, που την διαβασμένη αντίπαλο δεν ήταν πολύ δύσκολο να αναχαιτιστούν. Είναι λες και δεν δουλεύτηκε η ομάδα της Λευκωσίας το καλοκαίρι από τον ίδιο προπονητή που εργαζόταν σχεδόν από την αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Από έναν προπονητή μάλιστα, τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος φημίζεται ότι οι ομάδες του παίζουν καλό, ομαδικό ποδόσφαιρο. Κάτι που δεν βλέπει κανείς στον φετινό ΑΠΟΕΛ, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το Κόνφερενς Λιγκ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Μάκης Σεργίδης, δεν μπόρεσε απόψε να οδηγήσει τους γαλαζοκίτρινους σε καλύτερη εμφάνιση και νίκη. Τι μένει; Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν στην κερκίδα, είδε το ματς, σίγουρα σημείωσε πολλά κακώς κείμενα και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει. Αν θα τα καταφέρει και σε ποιο βαθμό, θα δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ