aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γι’ αυτό(ν) πλήρωσε το μισό εκατομμύριο

ΑΠΟΕΛ: Γι’ αυτό(ν) πλήρωσε το μισό εκατομμύριο

Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ και συμπεριφέρθηκε ως τέτοιος στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση. Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων, πέτυχε ένα γκολ, ήταν ευδιάθετος, κέρδισε αρκετές προσωπικές μονομαχίες και ξεδίπλωσε τις αρετές που φανέρωσε όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της «Κυρίας».

Άλλωστε, γι’ αυτόν ο ΑΠΟΕΛ «ξηλώθηκε» οικονομικά σε δύσκολες εποχές για να τον αγοράσει από την Γάνδη. Οι γαλαζοκίτρινοι πλήρωσαν 500.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του Γεωργιανού διεθνούς, ο οποίος όχι απλά μετακόμισε από την Ανόρθωση στον ΑΠΟΕΛ, αλλά με απόφαση της διοίκησης (και του Σάββα Πουρσαϊτίδη) ορίστηκε ως τέταρτος αρχηγός.

Η εμφάνιση του Γκιόργκι Κβιλιτάια ήταν ένα από τα αισιόδοξα μηνύματα που έστειλε ο ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, όμως πλήρωσαν ατομικά λάθη και εμφάνισαν ξανά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου.

Το διάστημα της διακοπής προσφέρεται στον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του να δουλέψουν κυρίως στη φυσική κατάσταση της ομάδας, ενώ με τις επιστροφές τον Τομάς ντε Βινσέντι και Βινίσιους θα αυξηθούν οι επιλογές στις θέσεις του επιτελικού μέσου και των κεντρικών αμυντικών στις οποίες υπάρχει ανάγκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ