aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γι’ αυτό ήρθε ο Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Γι’ αυτό ήρθε ο Σόουζα

Η βελτίωση από το ένα 90λεπτο στο άλλο είναι βασική προτεραιότητα του τεχνικού τιμ του ΑΠΟΕΛ. Σε αυτήν, εξάλλου, τη διαπίστωση κατέληξε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, με τα περιθώρια για περαιτέρω διεύρυνση του αγωνιστικού βεληνεκούς να είναι εμφανή.

Ιδιαίτερα όσον αφορά στη λειτουργία στον χώρο του κέντρου, μία γραμμή που προέκυψαν κενά κατά τις δύο προηγούμενες σεζόν. Γι’ αυτό, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να γίνει εφικτή η κάθοδος του Λούκα Σόουζα στην Κύπρο και να μπει από Δευτέρας (εάν όλα κυλήσουν ομαλά) στην… εξίσωση του συνόλου.

Είναι εμφανές πως οι Μάριους Λουντεμό και Τζακ Μπερν, δεν έκαναν σε κανένα φιλικό παιχνίδι τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, κάτι που προβληματίζει. Επομένως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν κουνήσουν μαντίλι από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με ελευθέρα. Στη λίστα των παικτών για να αποχωρήσουν, υπενθυμίζουμε πως βρίσκονται και οι Τζο Γκάρνερ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Όσον αφορά στον Αντον Μάγκλιτσα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ