aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γι' αυτό αποκτήθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης!

ΑΠΟΕΛ: Γι’ αυτό αποκτήθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ και με τη… βούλα είναι από χθες ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Από την πρώτη στιγμή που το όνομα του 27χρονου έπεσε στο τραπέζι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το «ΟΚ», κρίνοντας πως διέπεται από εκείνα τα αγωνιστικά γνωρίσματα που είναι ικανά να διευρύνει την εμβέλεια στη γραμμή κρούσης.

Πρόκειται για παθιασμένο και δυνατό παίκτη, ο οποίος μπαίνει δυναμικά στις φάσεις και κυνηγά την μπάλα, ακόμα και όταν αυτή μοιάζει χαμένη. Διαθέτει ταχύτητα και διεισδυτικότητα, στοιχεία που έλειπαν από το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας. Ο Κλωναρίδης, επίσης, κουβαλά πλούσιες παραστάσεις από ευρωπαϊκά ματς. Άρα, έχει «ζυμωθεί» σε τέτοιας υφής αναμετρήσεις, γνωρίζοντας παραλλήλως και το βαθμό των απαιτήσεών τους. Συν τοις άλλοις, αγωνίσθηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ομάδες που έχουν υψηλές απαιτήσεις, οπότε η λέξη πίεση έγινε βίωμά του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Βίκτωρας που γεννήθηκε στο Σεραΐν του Βελγίου, στις 28 Ιουλίου του 1992 και έπαιξε στη Γαλλία με τα χρώματα της Λιλ και στο Βέλγιο με αυτά της Μουσκρόν, γνωρίζει σε ποια ομάδα μετακόμισε, αλλά και τις απαιτήσεις. Εργάστηκε κατά το παρελθόν με τον Ουζουνίδη και στον ΑΠΟΕΛ εκτιμούν πως δεν θα απαιτηθεί μεγάλος χρόνος προσαρμογής. Άλλωστε, οι πλείστοι παίκτες που έρχονται από την Ελλάδα, μπαίνουν με τη μία στο «πνεύμα» του συνόλου.  Αν και φέτος δεν κατέγραψε πολλές συμμετοχές, μετρά προηγουμένως «γεμάτες» σεζόν και σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως λένε στον ΑΠΟΕΛ, θα είναι πανέτοιμος για προσφορά.

Και το άλλο; Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις  στη γραμμή κρούσης, κάτι που του έδωσε προβάδισμα κατά την τελική επιλογή του Ουζουνίδη. Στην ΑΕΚ για παράδειγμα, χρησιμοποιήθηκε λίγο πιο πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στις δύο πτέρυγες. Επιθυμία του Κλωναρίδη ήταν η αλλαγή ποδοσφαιρικών παραστάσεων. Ήθελε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον εαυτό του, κρίνοντας προφανώς πως ο ΑΠΟΕΛ πληροί τις προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ