aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γι΄αυτό παίρνει Μάριο Ηλία…

ΑΠΟΕΛ: Γι΄αυτό παίρνει Μάριο Ηλία…

Θέμα τυπικής διαδικασίας είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ με την αντίστοιχη του Εθνικού για τον δανεισμό του Μάριου Ηλία. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, επέμενε στην απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, αφού κρίνει ότι έχει τα εφόδια για να ανταποκριθεί, με την επιθυμία του να γίνεται πράξη. Πριν από την αυριανή αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία, στόχος είναι να κλείσει το θέμα.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, έκρινε πως ο Ηλία μπορεί να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο από ψηλά, να τρέξει ακατάπαυστα ώστε να καλύψει χώρους και να μπει με ορμή στις φάσεις. Δεν έχει το εύκολο γκολ, ωστόσο έχοντας συμπαίκτες που θα τον τροφοδοτήσουν πολύ πιο σωστά, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά. Πέρσι, είχε λείψει από τον ΑΠΟΕΛ μία καλή τρίτη επιλογή επιθετικού.

Υπενθυμίζουμε πως εκκρεμεί η ανακοίνωση της απόκτησης του Αμέλ Μούγιανιτς και η επισημοποίηση της συνεργασίας του προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργου Παρασκευά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ