aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ / Γένσεν: «Πρέπει να το κάνουμε τώρα»

ΑΠΟΕΛ / Γένσεν: «Πρέπει να το κάνουμε τώρα»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να σμίξουν για τρίτη φορά οι δρόμοι του με τον Μάικ Γένσεν, άφησε με δηλώσεις του ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Το τέλος της συνεργασίας του Δανού μέσου με τον ΑΠΟΕΛ δελεάζει τον Νορβηγό προπονητή, σύμφωνα με δηλώσεις του, που μεταφέρει η ιστοσελίδα Nidaros.no. Θυμίζουμε ότι ήταν ο προπονητής που εισηγήθηκε την απόκτηση του έως προσφάτως κεντρώου των γαλαζοκιτρίνων, ενώ είχαν συνεργαστεί ξανά στη Ρόζενμποργκ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο πρώην παίκτης της Ρόζενμποργκ Μάικ Γένσεν και ο κυπριακός ΑΠΟΕΛ συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιό τους. Ο μέσος είναι τώρα ελεύθερος να αλλάξει κλαμπ, ανέφερε το Danish TV 2 το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Μάικ Γένσεν ήταν ο μαέστρος στο κέντρο του Ρόζενμποργκ για χρόνια πριν και πήγε στον κυπριακό ΑΠΟΕΛ πέρυσι. Ήταν 11 μήνες στο κλαμπ.

«Ήταν δύσκολη και ειδική στιγμή. Δυστυχώς όλες αυτές οι συνθήκες που αντιμετωπίσαμε δεν ήταν ιδανικές για καλή χρονιά ποδοσφαίρου», λέει ο Γένσεν στον ιστότοπο του συλλόγου, που αναπαράγεται από το Danish TV 2. Ευχαριστεί τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του για τη συνεργασία τους.

Νωρίτερα φέτος, προέκυψε ότι υπήρχε ενδιαφέρον για τον Δανό από κλαμπ στη Σκανδιναβία.

«Δεν ξέρω τίποτα γι ‘αυτό! Το τελευταίο πράγμα που άκουσα για τον Μάικ ήταν ότι εντάχθηκε στην ομάδα των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ. Αλλά είναι σαφές ότι ο Μάικ Γένσεν είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Δεν το έχουμε συζητήσει. Πρέπει να το κάνουμε τώρα, είπε ο προπονητής της Μπραν Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν στη Μπέργκενσαβισεν (σ.σ.: η δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Νορβηγίας).

Ήταν ο προπονητής της Ρόζενμπορογκ όταν ο Γένσεν ήταν εκεί και οι δύο ξανασυναντήθηκαν στον ΑΠΟΕΛ πέρυσι. Διήρκεσε μόνο 46 ημέρες προτού ο Ινγκεμπρίγκτσεν χάσει τη δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ