aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Γεννήθηκε» διπλός προβληματισμός

ΑΠΟΕΛ: «Γεννήθηκε» διπλός προβληματισμός

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Όλοι στον ΑΠΟΕΛ επικεντρώνονται στο επιθετικό μέρος και ελπίζουν σε λύσεις που θα αποφέρουν τέρματα και κατ’ επέκταση βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τον κύριο στόχο δηλαδή του ΑΠΟΕΛ, έπειτα από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη.

Τα πέντε τέρματα ενεργητικό, είναι λίγα. Πολύ λίγα… Ωστόσο, από την άλλη και τα πέντε που έχει δεχθεί «γεννούν» άλλον έναν προβληματισμό. Έτσι λοιπόν η τεχνική ηγεσία των γαλαζοκίτρινων καλείται να φτιάξει και αυτόν τον αρνητικό τομέα, ο οποίος ασφαλώς δεν αφορά μόνο στην ανασταλτική λειτουργία, αλλά έχει να κάνει με το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας, την αγωνιστική συμπεριφορά τους και τη συνοχή των γραμμών. Οι γαλαζοκίτρινοι σε τρία παιχνίδια κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό με ΑΕΛ, ΕΝΠ και Ερμή Αραδίππου.

Η επιστροφή του Ανουάρ Τουχαμί στην ενδεκάδα που θεωρείται δεδομένη είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει συνολικά την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι η παρουσία του Εμίλιο Ενσούε στον αγώνα με την Πάφο. Ο πολυθεσίτης άσος των γαλαζοκίτρινων ανεβάζει σταδιακά ρυθμό στις προπονήσεις των γαλαζοκίτρινων, αλλά ακόμα δεν είναι στον απόλυτο βαθμό έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ