aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γεμίζει ξανά το μπλοκάκι του o Ουζουνίδης

ΑΠΟΕΛ: Γεμίζει ξανά το μπλοκάκι του o Ουζουνίδης

Πρώτο… αποκαλυπτικό φιλικό θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στον Ερμή, καθώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cablenet. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στον Αρχάγγελο, όπου «πέφτει» πολύ σκληρή δουλειά ώστε οι γαλαζοκίτρινοι να αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές μετά την τρίμηνη σχεδόν αποχή από την αγωνιστική δράση.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός μετρά έξι μετεγγραφές και μια επιστροφή, οι πλείστοι των οποίων αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τους «φτεροπόδαρους». Σάντος, Κλωναρίδης, Τσιλιγγίρης, Αποστολάκης, Ουζόχο και Λουντεμό είναι οι νεοαποκτηθέντες, ενώ ο Ζαχίντ από την Δευτέρα προπονείται επίσης με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, η επιστροφή του Νιγηριανού κίπερ κάτω από τα δοκάρια θα αργήσει, αφού οι ενδείξεις κάνουν λόγο πως θα είναι έτοιμος τον Οκτώβριο. Τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα είναι ο Λουντεμό, ο οποίος μόλις χθες προπονήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες.

Το απογευματινό φιλικό είναι το δεύτερο για τον ΑΠΟΕΛ καθώς στο πρώτο κόντρα στη Δόξα έμεινε άσφαιρος (0-0). Ο Ουζουνίδης, πέρα από τους νεαρούς, δεν έχει στην διάθεση του τους βασικούς κεντρικούς επιθετικούς αφού ο 30χρονος στράικερ Μπεν Σαχάρ αναμένεται στο νησί μας αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο, άπαντες στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να βλέπουν βελτίωση από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και ο Ελλαδίτης τεχνικός θα… γεμίσει το μπλοκάκι του στο σημερινό ματς.

Την προηγούμενο εβδομάδα μικροτραυματισμούς αντιμετώπιζαν οι Ντε Βινσέντι-Μερκής, ενώ εκτός είχε μείνει και ο Τάαμαρι. Αν την εβδομάδα που διανύσαμε ένιωσαν καλύτερα, τότε θα δώσουν το παρών τους στο φιλικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ