aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» για το ντέρμπι «αιωνίων»

ΑΠΟΕΛ: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» για το ντέρμπι «αιωνίων»

Την προετοιμασία του ενόψει το ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας (29/11) με την Ομόνοια αρχίζει από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ, μετά το χθεσινό ρεπό που παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές ο Σωφρόνης Αυγουστή. Στον «Αρχάγγελο» βρέθηκαν την Τρίτη (23/11) όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ώστε να ακολουθήσουν το πρόγραμμα εκγύμνασης τους.

Οι Μουρτάζ Νταουσβίλι και Ντιεμερσί Εντογκαλά έδειξαν ετοιμότητα να ακολουθήσουν από σήμερα το πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας και εφόσον τα καταφέρουν να γυμναστούν χωρίς πρόβλημα θα τεθούν στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή. Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που προκύπτουν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μάριους Λουντεμό. Ο Νορβηγός μέσος απέφυγε τα χειρότερα και σταδιακά θα δοκιμάσει τις επόμενες μέρες να ανεβάσει ρυθμό, ώστε να θέσει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει ακριβής πρόβλεψη για το κατά πόσο θα προλάβει το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αντίστροφα μετρούν για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση οι Ντανίλο και Μάγκλιτσα, όμως το γεγονός πως προέρχονται από μακρά αποχή μειώνει τις πιθανότητες τους να βρίσκονται στην αποστολή του ντέρμπι «αιωνίων». Σίγουρα εκτός είναι οι Λούκας Σόουζα (τιμωρημένος) και Τομάς ντε Βινσέντι, Σταύρος Γαβριήλ και Κωνσταντίνος Μιντίκκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ