aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γέμισε κρούσματα η Πριστίνα και μάλλον χάνει την πρόκριση

ΑΠΟΕΛ: Γέμισε κρούσματα η Πριστίνα και μάλλον χάνει την πρόκριση

Σημαντικά νέα προκύπτουν που αφορούν την Πρίστινα και επηρεάζουν άμεσα τον ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την Γκιλιάνι για τον α’ προκριματικού Γιουρόπα Λιγκ.

Τα Μέσα Ενημέρωσης στο Κόσοβο αναφέρουν ότι η διοίκηση της Πρίστινα έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα στα τεστ κορωνοϊού που έχουν υποβληθεί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και υπάρχουν αρκετά θετικά κρούσματα που πιθανόν να στοιχίσει στην ομάδα του Κοσόβου τον αποκλεισμό στο παιχνίδι με την Λίνκολν (ήταν προγραμματισμένος για απόψε) για τον προ-προκριματικό γύρο.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι των Κοσοβάρων και η ΟΥΕΦΑ δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του Γιβραλτάρ, τότε ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την Γκιλιάνι θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/8), αφού δεν υπάρχει άλλος εκπρόσωπος της χώρας στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Βάζουμε τον σταυρό μας να αρχίσει το παιχνίδι με την Γκιλιάνι»

Στον ΑΠΟΕΛ είναι σε αναμονή για την ενημέρωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το μονό παιχνίδι με την Γκιλιάνι, ώστε να διευθετήσουν το ταξίδι στη χώρα των Βαλκανίων που έχει επηρεαστεί αρκετά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: «Πορτοκαλί» για Χρύση: «Προσέξτε καλά “κυρίες”»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ