aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Φροντιστήριο» ενόψει Καϊσάρ, τέλος οι μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: «Φροντιστήριο» ενόψει Καϊσάρ, τέλος οι μετεγγραφές

Δεν αντιλέγει κανείς πως η νίκη επί της ΑΕΛ, πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, ενισχύει την ψυχολογία στον ΑΠΟΕΛ, προσδίδει ηρεμία και ασφαλώς, αναπτερώνει τις ελπίδες ενόψει της συνέχειας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει πως απαιτείται χρόνος για να αποκτήσει το σύνολο ομοιογένεια και πολύ περισσότερο, να ξεδιπλώσει τους απαιτούμενους αυτοματισμούς. Είναι γι’ αυτό που κρατά χαμηλούς τόνους και στέλνει το μήνυμα της σκληρής δουλειάς.

Ο Ελλαδίτης προπονητής κατέγραψε προχθές την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών και αναλόγως, θα καταλήξει στο πλάνο ενόψει του αγώνα με την Καϊσάρ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Καζακστάν (17/9). Η επικείμενη αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, ηττήθηκε προχθές από την Καϊράτ με 1-2. Προηγήθηκε με τον Λομπλιανίτζε (44’), αλλά στο τέλος λύγισε (71’, 90’+2). Ο Ουζουνίδης, με τη βοήθεια των συνεργατών του, έχει ενημερωθεί για την Καϊσάρ και προγραμματίζει «φροντιστήριο» στους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, απάντηση στην απορία εάν θα προχωρήσει σε ακόμη μία μετεγγραφή ο ΑΠΟΕΛ, έδωσε σε ραδιοφωνικές τοποθετήσεις του ο Νεκτάριος Πετεβίνος: «Με βάση τα δεδομένα της στιγμής όχι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί με βάση τις προτεραιότητα της ομάδας. Είμαστε σε μια κατάσταση που ο προπονητής έχει επιλογές σε όλες τις θέσεις. Τώρα αν θα προκύψει κάτι ως αύριο τα μεσάνυχτα δεν μπορώ να το αλλάξω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ