aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φωνάζει δίκαια, αλλά «φωνάζουν» κι οι αδυναμίες

ΑΠΟΕΛ: Φωνάζει δίκαια, αλλά «φωνάζουν» κι οι αδυναμίες

Ο πολυνίκης σε κατακτήσεις κυπέλλων ΑΠΟΕΛ είπε πρόωρα αντίο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση την οποία κατέκτησε τελευταία φορά το 2015. Παρά το γεγονός πως μπήκε πάρα πολύ καλά και κάλλιστα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, στην πρώτη επικίνδυνη φάση του Απόλλωνα μάζεψε την μπάλα από το πλεκτό του.

Εξέλιξη που επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τους ποδοσφαιριστές του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν να αντιδράσουν, υποπίπτοντας σε αβίαστα λάθη, δείγμα της νευρικότητας και της έλλειψης συγκέντρωσης. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι κατέγραψαν 10 τελικές προσπάθειες για γκολ, τέσσερις εξ αυτών στον στόχο, δεν απέφυγαν τουλάχιστον την ήττα. Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς δυσκολευόταν να κάνει και τα βασικά, με τον Σέρβο να μένει στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, δίνοντας τη θέση του στον Μπγιορν Σιγκούρνταρσον που έκανε ντεμπούτο, όμως πέρασε απαρατήρητος.

Ο ΑΠΟΕΛ στα πέντε τελευταία παιχνίδια κέρδισε μόλις μία φορά, άλλη μία εξήλθε ισόπαλος και δέχθηκε τρεις ήττες. Δεν περνά απαρατήρητο επίσης το ακόλουθο στατιστικό. Σε τρεις αγώνες με Απόλλωνα και απέναντι σε Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΕΚ μετρά τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, πέτυχε δύο γκολ και αυτά από τους στόπερ Γιώργο Μερκή, Βούγιαντιν Σάβιτς.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν διάθεση και ενέργεια στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο της αναμέτρησης, όμως δέχθηκαν ένα πολύ εύκολο γκολ που ήταν καταδικαστικό, αφού δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Δίκαια τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία, καθώς υπήρχε ανατροπή του Αγκίρε στον Ντε Βινσέντι στο 9’ με το σκορ στο 0-0 και αν η ομάδα της Λευκωσίας προηγείτο στο σκορ δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πως θα εξελισσόταν το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ