aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φώναξε πάλι «παρών» ο… ελεύθερος Μιχαήλ

ΑΠΟΕΛ: Φώναξε πάλι «παρών» ο… ελεύθερος Μιχαήλ

Κάθε φορά που του δίδεται ευκαιρία φωνάζει «παρών». Ο λόγος για τον Νεόφυτο Μιχαήλ, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του ΑΠΟΕΛ στη ρεβάνς του 2-1 εις βάρος του Ολυμπιακού, συμβάλλοντας στο 4-0.

Ναι, το αποτέλεσμα δείχνει άνετο βράδυ για τους γαλαζοκίτρινους. Ωστόσο, υπήρξαν τρεις στιγμές που θα μπορούσαν να άλλαζαν την ιστορία του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Οι πρώτες δύο ήρθαν λίγο μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Λέο Νατέλ (40’). Ο Κύπριος κίπερ έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 43’ μετά από δυνατή κεφαλιά του Σαμπίνια, ενώ στο 45’+1 ο είπε «όχι» σε καλό σουτ του Γκουστάβο ντα Κόστα.

Η τρίτη ήταν και η πιο δύσκολη. Ήταν το 50ό λεπτό όταν ο Φαμπρίς Κα μπήκε μόνος στην περιοχή και σούταρε, αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μιχαήλ, ο οποίος έκανε ενστικτώδη δύσκολη απόκρουση.

Τρεις φάσεις που δίνουν την απάντηση στο γιατί παραμένει πρώτη επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκου Κωστένογλου, παρά το ότι στον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη σκιά του Σιμόν Σκουφέτ.

Όπως γράψαμε ξανά, ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Κύπρου μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, επομένως από τον τρέχοντα μήνα μπορεί να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του με ενδιαφερόμενους. Πληροφορίες μας αναφέρουν πάντως πως η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου της Λευκωσίας με τον Μιχαήλ.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο 28χρονος πορτιέρε θα παραμείνει στον Αρχάγγελο. Κάθε τερματοφύλακας που είναι «Νο2» είναι λογικό να δελεαστεί από προσφορά άλλης ομάδας, ειδικά εάν του εγγυηθεί πως θα τον εμπιστευτεί για «Νο1».

Βεβαίως, ρόλο θα διαδραματίσει και το οικονομικό. Όπως δηλαδή συμβαίνει σε κάθε κουβέντα που αφορά σύναψη συμβολαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ