aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φιρμάνι για Τραμετσάνι και Κωστή

ΑΠΟΕΛ: Φιρμάνι για Τραμετσάνι και Κωστή

Ανακοινώθηκε ο Πάολο Τραμετσάνι από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων. Όπως προκύπτει από την ίδια ενημέρωση, ο Γιώργος Κωστή θα παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο των πρωτευουσιάνων.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: O Τέτι και η σχέση με τον μεγαλομάνατζερ Παστορέλο

Αναλυτικά: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Πάολο Τραμετσάνι. Η συμφωνία είναι μονοετούς διαρκείας με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση επίτευξης των στόχων του ΑΠΟΕΛ. O κ. Τραμετσάνι είναι γεννημένος στις 30/07/1970.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας το 2011. Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου που οδήγησε την ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της που ήταν η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Την περίοδο 2016-2017 εργάστηκε ως πρώτος προπονητης στην FC Lugano με την οποία εξασφάλισε είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την επόμενη χρονιά εργάστηκε στον πάγκο της ελβετικής Σιόν.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Πασκουάλ Ρόκο. O κ. Ρόκο είναι κάτοχος UEFA PRO και εργάστηκε προηγουμένως στις Gubbio U19, Perugia και Bari.

Ο Γιώργος Κωστής παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας».

Διαβάστε επίσης: Τέτι-Ρανζάτο: Η πολλή δουλειά στον ΑΠΟΕΛ και το ευχάριστο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ