aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φινάλε… προετοιμασίας με Πρόδρομο Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Φινάλε… προετοιμασίας με Πρόδρομο Πετρίδη

Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων βρίσκεται στην Αυστρία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο στις 12 Ιουλίου αναμένεται πως θα επιστρέψουν στην… βάση της ώστε να μπουν στην τελική ευθεία για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Σλόβαν ή Σουτζέσκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αυστρία, πιθανόν να ταξιδέψει εντός των επόμενων 24ωρων με προορισμό το προπονητικό κέντρο στο οποίο βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου

Υπενθυμίζουμε επίσης πως εκκρεμούν άλλα δύο φιλικά επί αυστριακού εδάφους τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 9 Ιουλίου κόντρα στην Ριέκα και 11/7 απέναντι στην Σακτάρ Ντόνεσκ. Στα δύο άλλα φιλικά που προηγήθηκαν, οι πρωταθλητές Κύπρου γνώρισαν ισάριθμες ήττες με 0-2 (Ρούνταε) και 0-1 (Ζίλινα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ