aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φεύγει δεύτερος μέχρι την Παρασκευή, ετοιμότητα για Σίγκουρνταρσον

ΑΠΟΕΛ: Φεύγει δεύτερος μέχρι την Παρασκευή, ετοιμότητα για Σίγκουρνταρσον

Μάικ Γένσεν και Μίλαν Γέφτοβιτς θα δηλωθούν στην ΚΟΠ την προσεχή Παρασκευή (17/1) και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα το Σάββατο (18/1) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από το ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» αποχώρησε ο Ζοαοζίνιο και μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Εθνικό την Τετάρτη (15/1) στο Δασάκι ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν θα πάρει την οριστική του απόφαση για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που θα διαγραφεί.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον «Αctive» (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση για τον δεύτερο παίκτη που θα διαγραφεί από το ρόστερ και θα αποχωρήσει από τον «Αρχάγγελο». «Με τους παίκτες που θα φύγουν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Προχωρήσαμε με την αφαίρεση του Ζοαοζίνιο στο ρόστερ και θα εγγραφεί ο Γένσεν. Ακολούθως, θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη την απόφαση του προπονητή για δεύτερη διαγραφή, ώστε να εγγραφεί και ο Γέφτοβιτς», επεσήμανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Άλεφ

Αναφορικά με το κεφάλαιο ενίσχυση, ο Νεκτάριος Πετεβίνος επεσήμανε πως περιμένουν μέχρι αύριο τα νεότερα σχετικά με την περίπτωση του Μπγιορν Σίγκουρνταρσον. Οι «γαλαζοκίτρινοι» συμφώνησαν με τον Ισλανδό επιθετικό και την Ροστόφ, όμως προέκυψε διαφορά ανάμεσα στον παίκτη και τη ρωσική ομάδα σε ότι αφορά τα δεδουλευμένα του ποδοσφαιριστή. Την Τετάρτη (8/1) επιστρέφει στη Ρωσία ο ιδιοκτήτης της Ροστόφ, επομένως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Εφόσον δεν προκύψει εξέλιξη, στον ΑΠΟΕΛ είναι σε ετοιμότητα για να στραφούν σε άλλη λύση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση και το «σχέδιο β»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ