aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Φέτος ο στόχος είναι μόνο η κορυφή

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Ζιάγκος έχει αρχίσει δουλειά με μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία θα καταφέρει να μπει «σφήνα» στην κυριαρχία των ΑΕΚ και Κεραυνού τα τελευταία χρόνια. Ο ΑΠΟΕΛ ασχέτως από τα οικονομικά δεδομένα, αρχίζει καθεχρονικά τη σεζόν έχοντας ως στόχο την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά την απώλεια με την αποχώρηση του αρχηγού τους, Βασίλη Κούνα (θα συνεχίσει στην ΑΕΚ), τα σκήπτρα της αρχηγίας πλέον κατέχει ο νεαρός Βίκτωρας Ιερονυμίδης, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Στον ΑΠΟΕΛ πιστεύουν πολύ στον 23χρονο διεθνή δίνοντας του τα «κλειδιά» της αρχηγίας ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, ο φετινός ΑΠΟΕΛ άλλαξε τακτική στους Αμερικανούς, καθώς έφερε δοκιμασμένες λύσεις και καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίσθηκαν και παλαιότερα στο πρωτάθλημα μας. Ο λόγος για τους Ο’ Μπράιαν, Βον και Άπολμπι που αγωνίσθηκαν με τις ομάδες του Κεραυνού, ΑΕΚ και Απόλλωνα αντίστοιχα. Στις άλλες δύο θέσεις των «ξένων» ο Ζιάγκος επέλεξε τους Γκράχαμ (1,96μ.) και Τζάκσον (2,06μ.).

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρελθόν θα αποτελέσουν οι Κασκίρης, Πηλαβάς, Λούκοβιτς και Κοιλαράς ενώ αποκτήθηκαν οι Σουλεϊμάν (Κυπριοποιημένος), Γιαναράς και Λοϊζίδης, ενώ στα γαλαζοκίτρινα θα συνεχίσει και Ζντράβιτς.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε συνομιλίες και με το Νίκο Στυλιανού, ο οποίος προπονείται με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο διεθνής άσος προέρχεται πάντως από μια καταπληκτική σεζόν στην Λιθουανία με τα χρώματα της Άλυτους και σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Ζιάγκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ