aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Φέτος είναι αλλιώς», ώρα για κρίσιμες αποφάσεις…

ΑΠΟΕΛ: «Φέτος είναι αλλιώς», ώρα για κρίσιμες αποφάσεις…

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Κριτική και μάλιστα μεγάλη γίνεται τις τελευταίες ώρες για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Όχι άδικα βέβαια αν αναλογιστεί κανείς πως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν… πετάξει έξι βαθμούς σε Μακάρειο και Τσίρειο, καθώς ηττήθηκαν από Ολυμπιακό και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Μπορεί, οι γαλαζοκίτρινοι να κάνουν βήματα προς τα πίσω τον τελευταίο καιρό, έχοντας δεχθεί απρόσμενα δύο ήττες. Μπορεί, να μην έχουν προπονητή και να βρίσκονται στο ψάξιμο μετά την απόλυση των Πάολο Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ. Μπορεί, η αγωνιστική παρουσία στις εγχώριες διοργανώσεις να είναι κάκιστη. Ωστόσο, η διοίκηση Πετρίδη έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πώς έχει τις λύσεις για να αλλάξει τη κατάσταση και να οδηγήσει ξανά τον ΑΠΟΕΛ σε επιτυχίες.

Αρκεί βέβαια να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις. Οι ποδοσφαιριστές και το (νέο) τεχνικό επιτελείο να σκύψουν τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουν σκληρά ούτως ώστε να επιστρέψουν στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Δεν είναι ώρα για λόγια, είναι ώρα για αποφάσεις και μάλιστα σημαντικές, διότι φέτος είναι αλλιώς. Ομόνοια και Ανόρθωση δείχνουν ικανές να διεκδηκήσουν μέχρι τέλος τον τίτλο, ο Απόλλωνας έρχεται από την εξωτερική και ο ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει τρεις διεκδικητές για το φετινό πρωτάθλημα.

Αν οι γαλαζοκίτρινοι επαναπαυτούν στις φράσεις «το κάναμε πολλές φορές, θα το κάνουμε και τώρα», ή «βρεθήκαμε πολλές φορές στην ίδια κατάσταση και θα τα καταφέρουμε», τότε θα βάλουν τον εαυτό του σε δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ