aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φέρνει πολυεργαλείο στην επίθεση 

ΑΠΟΕΛ: Φέρνει πολυεργαλείο στην επίθεση 

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στις 11 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΑΠΟΕΛ. Όπου να ‘ναι, δηλαδή, σηκώνουν άγκυρα οι γαλαζοκίτρινοι για το ταξίδι στη νέα σεζόν (πρώτη επίσημη υποχρέωση στις 10 ή 11 Ιουλίου). Μία σεζόν που δεν θα είναι απλή, αλλά για να φτάσουμε μέχρι εκεί, θα πρέπει να γίνει η σωστή προεργασία το καλοκαίρι ώστε να τεθούν οι στέρεες βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία.

Ήδη, στους πρωταθλητές πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα και πλέον φουλάρουν για τις επόμενες. Στην Πολωνία, όπου θα διανυθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θέλει να έχει στη διάθεσή του τον μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Η διοίκηση κάνει ήδη τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου τα βασικά γρανάζια να μπουν στη «μηχανή».

Διαβάστε επίσης: Ο Ζαχίντ πήρε τη θέση του Ελαμπντελαουί! (ανακοίνωση)

Αποκτήθηκαν τέσσερις παίκτες, δύο στην άμυνα (Ταβάρες – Καζού), ισάριθμοι στη μεσοεπιθετική γραμμή (Νατέλ – Αλ-Τάαμαρι) και πλέον στον ΑΠΟΕΛ έριξαν όλο το βάρος στην προσθήκη επιθετικού ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της ενίσχυσης.

Αποτελεί ειλημμένη απόφαση ο εμβολιασμός ενός παίκτη στη γραμμή κρούσης, αφού από εκεί, βλέπετε, «αφαιρέθηκε» ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη λήξασα σεζόν που δεν είναι άλλος από τον Ντε Καμάργκο. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα είναι απλός σκόρερ, αλλά θα μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και να βοηθάει στο παιχνίδι της ομάδας. Να είναι γρήγορος, τεχνίτης και να μπορεί να λειτουργήσει ως δεύτερος επιθετικός.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα για τον Αλ-Τάαμαρι: Δημιούργησαν σελίδα «ABOEL Arabia» (pics)

Εν ολίγοις, έχουν οριοθετηθεί τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη που θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα, με τις εξελίξεις να «τρέχουν». Η θέση του σέντερ φορ μπορεί να είναι η πιο δύσκολη, ειδικά αυτόν τον καιρό, αλλά υπάρχουν υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι. Ένας εξ αυτών που αξιολογήθηκε θετικά είναι μη Ευρωπαίος και κουβαλά πολύ καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ