aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Φέρνει «κόφτη», με ή χωρίς Νούνο

AΠΟΕΛ: Φέρνει «κόφτη», με ή χωρίς Νούνο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κλείσει το θέμα με τον Νούνο Μοράις. Ο «captain» του ΑΠΟΕΛ έχει στα χέρια του την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, η οποία δεν τον βρίσκει σύμφωνο γι αυτό και δεν έχουν πέσει μέχρι τώρα οι υπογραφές για ανανέωση της συνεργασίας. Κάποιοι εκτιμούν πως όσο οι μέρες περνούν, απομακρύνεται και η πιθανότητα ο Νούνο να βρίσκεται και στη νέα σεζόν στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Αλεσάντρο σε ειδική (μετεγγραφική) αποστολή

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να προκύψει ανατροπή και ο 35χρονος μέσος να πάει για 13άρι, σε χρόνια παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ! Όποια κατάληξη και να ‘χει το θέμα του Μοράις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και σίγουρη η απόκτηση αμυντικού χαφ, αφού όπως λέγεται στον ΑΠΟΕΛ ψάχνουν εκ νέου για τον αντί- Μοράϊς Κι αυτό γιατί έχει γίνει ξεκάθαρο στον Νούνο στα 35 του χρόνια –παρά την πολύ καλή ζωή που κάνει- ότι οι αντοχές δεν είναι οι ίδιες, οι απαιτήσεις παραμένουν ψηλές και δεν μπορεί να είναι βασικός και αναντικατάστατος. Μάλιστα, ο Τραμετσάν φρόντισε και του έστειλε το μήνυμα από τη λήξασα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ