aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φέρνει και τον Απόστολο Τσιλιγγίδη ο Ουζουνίδης

ΑΠΟΕΛ: Φέρνει και τον Απόστολο Τσιλιγγίδη ο Ουζουνίδης

Στην απόκτηση του Απόστολου Τσιλιγγίδη ως μετεγγραφή-επένδυση προχωράει ο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για 19χρονο τερματοφύλακα ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα έλθει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Κύπρο για ολοκληρωθεί η συμφωνία και να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή.

Στην τρέχουσα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέγραψε τρεις συμμετοχές με τον Άρη, ενώ το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε στις 10/11/2019 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αγωνίστηκε επίσης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ισοπαλία 1-1).

Με καταγωγή από την Ξάνθη έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ορφέα Ξάνθης, ενώ στην συνέχεια πήγε στην Κρήτη και τον Ηρόδοτο. Εκεί έγινε γνωστός μετά από ένα ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο όπου έκανε μεγάλη εμφάνιση.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο στον Άρη και λίγοι περίμεναν ότι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής πίσω από Έμαν και Κουέστα. Οι συγκυρίες το έφεραν και στις 10 Νοεμβρίου του 2019 μπήκε από σπόντα ως αλλαγή στις καθυστερήσεις σε έναν κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα.

Με το σκορ στο 2-1, όλο το «Κλεάνθης Βικελίδης» σηκώθηκε στο πόδι για να τον εμψυχώσει και ο μικρός έκανε μεγάλη απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ και κράτησε την νίκη για τον Άρη. Δύο εβδομάδες μετά μάλιστα έπαιξε ως βασικός κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και ψηφίστηκε MVP της 11ης αγωνιστική στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο της Θεσσαλονίκης, παρότι οι «κιτρινόμαυροι» αρχικά δεν είχαν δείξει ενδιαφέρον να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, τις τελευταίες μέρες έκαναν σκέψεις να τον καλέσουν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Ωστόσο, ο Τσιλιγγίρης συμφώνησε να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να βάλει υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ