aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φαβορί και αουτσάιντερ για τη μάχη

ΑΠΟΕΛ: Φαβορί και αουτσάιντερ για τη μάχη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σε αδρές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η λογική λέει ότι δεν θα προχωρήσει σε λίφτινγκ στο αρχικό σχήμα αύριο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Μία αλλαγή εννοείται ότι θα υπάρξει καθώς ο Μάριους Λουντεμό αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ματς με την Ομόνοια (20/2). Τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Τομάς ντε Βινσέντι, Γιάννη Σατσιά.

Στη σημερινή και τελευταία προπόνηση θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Τζακ Μπερν. Εάν ο Ιρλανδός μέσος κριθεί πανέτοιμος, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Οι Φράνσις Ουζόχο, Εμίλιο Ενσούε, Γιώργος Μερκής, Πάουλο Βινίσιους, Χρίστος Γουίλερ, Ανουάρ Τουχαμί, Τομάς ντε Βινσέντι, Γκάγιας Ζαχίντ, Ανδρέας Κατσαντώνης, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Τζο Γκάρνερ θεωρούνται οι επικρατέστεροι. Δεν θα θεωρηθεί έκπληξη εάν δούμε στην ενδεκάδα, ασφαλώς, τους Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Γιάννη Σατσιά και Γιώργο Εφραίμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ