aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: «Φαινόμενο» ο Τάμαρι, αλλά…  

AΠΟΕΛ: «Φαινόμενο» ο Τάμαρι, αλλά…  

To διπλό του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης δίνει «οξυγόνο» και ηρεμία στο γαλαζοκίτρινο «στρατόπεδο» ενόψει της κρίσιμης εβδομάδας που μπαίνει.

Η βαριά ήττα από τη Δόξα και η απώλεια του Σούπερ Καπ έφεραν στα ύψη την αμφισβήτηση και την μουρμούρα σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό και αγωνιστικό. Η απαξίωση της ομάδας από μεγάλη μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ ήταν τέτοια που ενδεχόμενη ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έβαζε σε μεγάλους μπελάδες το οικοδόμημα των πρωταθλητών.

Η επική εμφάνιση του Μούσα Αλ Τάμαρι στην Λάρνακα είναι ο κύριος λόγος που ο ΑΠΟΕΛ «δραπέτευσε» με διπλό από την έδρα της Ανόρθωσης και αυτό το αναγνωρίζουν στον «Αρχάγγελο». Είναι δεδομένο ότι ο Ιορδανός δεν μπορεί να έχει παρόμοιου επιπέδου εμφανίσεις καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο, ιδίως για ένα παιδί 21 ετών που διανύει τους πρώτους μήνες παρουσίας του σε πρωτάθλημα εκτός της πατρίδας του.

Χρειάζεται να γίνουν πολλά στον ΑΠΟΕΛ για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος, όπως η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας και η απεξάρτηση της επίθεσης από τις προσωπικές ενέργειες του Τάμαρι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο «δαίμονας», ο προβληματικός και ο απογοητευτικός

Ο Ρέζα πέραν από μία προσπάθεια στο 14’ και την κίνηση στο γκολ του Τάμαρι (κάνει σπριντ προς τα δεξιά παρασύροντας τον Ντουγκλάο για να ανοίξει διάδρομο στον σκόρερ) ήταν «άφαντος». Στον Ιρανό δίνεται πίστωση χρόνου, όμως επιβάλλεται να αποκτήσει επαφή με τα δίκτυα για να αντέξει ο ΑΠΟΕΛ στη «μάχη» του τίτλου.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δια στόματος Νεκτάριου Πετεβίνου προανήγγειλε σημαντικές αποφάσεις τις επόμενες μέρες. Ήδη έχει διανύσει αρκετό δρόμο στις διεργασίες για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή με τον Ιταλό, Ντομένικο Τέτι να είναι ο επικρατέστερος, χωρίς να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Yπάρχει (μόνο) ένας τρόπος να σταματήσεις τον «δαιμόνιο» Τάμαρι

Ο Γιώργος Κωστής εξέφρασε, έμμεσα, επιθυμία παραμονής του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Το πιο πάνω σενάριο δεν φαίνεται να είναι στις επιλογές της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και σύντομα θα τρέξουν οι εξελίξεις και στο θέμα πρόσληψης νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ