aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Φαγούρα» 75 ημερών…

ΑΠΟΕΛ: «Φαγούρα» 75 ημερών…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η επικείμενη αποστολή και για αυτό τον λόγο στον ΑΠΟΕΛ προσεγγίζουν το τέταρτο παιχνίδι στη φάση των πλέι οφ με απόλυτη σοβαρότητα και πρωτίστως χωρίς υποτίμηση στην αντίπαλο. Παραμερίζουν τη θετική προϊστορία, γνωρίζοντας ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι προηγήθηκε.

Μην ξεχνάμε ότι η Ομόνοια έριξε προσφάτως τρία γκολ στην ΑΕΛ, δείχνοντας γενικώς ότι το τελευταίο διάστημα συνέρχεται αγωνιστικά. Συν τοις άλλοις, οι γαλαζοκίτρινοι τείνουν να ξεχάσουν τι πάει να πει νίκη στο ΓΣΠ. Η τελευταία εντός έδρας επιτυχία ήταν στις 12 Ιανουαρίου απέναντι στην Ανόρθωση (4-0). Από τότε, δηλαδή, πέρασαν αισίως 75 ολόκληρες μέρες και «καρέ» αποτυχημένων προσπαθειών.

Διαβάστε επίσης: Τέτι: «Έχει μέλλον ο Τραμετσάνι, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ…»

Στο μεθαυριανό ντέρμπι, λοιπόν, επιβάλλεται η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι να μπει με ορμή από το πρώτο λεπτό, να δώσει τη δική της «ταυτότητα», οδηγώντας το ματς εκεί που θέλει και προφανώς σχεδίασε, επιβεβαιώνοντας εν τέλει τη διαφορά 19 βαθμών από την «αιώνια» αντίπαλο.

Ο Ιταλός προπονητής, ξέρει πως η αντίπαλος πέραν από την μπάλα που μπορεί να παίξει, θα ‘χει εγωισμό και δύναμη, ίσως πέσει καμιά κλωτσιά παραπάνω, αφού δεν γίνεται να παραδοθεί αμαχητί.

Προετοιμάζει τους παίκτες του για δυνατή μονομαχία, έχοντας στο μυαλό πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα αποτελέσει πισωγύρισμα. Είναι άκρως σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ να φτάσει σε δεύτερο σερί «τρίποντο» καθώς θα αντλήσει έξτρα ψυχολογία και παραλλήλως ηρεμία ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ